För dig som medlem

Medlemsavgift


Medlemsavgifter för år 2024


Junior: 300 kr (till det år man fyller 18 år)

Senior: 400 kr

Familj: 1200 kr (4 st. personer skrivna på samma adress), person  5:  Tillägg med 280 kr skriven på samma adress


1. Betalas in på swishnummret 123 594 8757, ange för och efternamn på samtliga personer inbetalningen gäller för.

2. Maila för och efternamn, adress, telefonnummer, personnummer och mail för samtliga som inbetalning skett för, kiladalenslantligarf@gmail.com efter det att du betalat medlemsavgiften. Det är viktigt att du som förälder anger ditt barns namn för att vi ska kunna anpassa priset vid evenemang.


MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har löst licens för Kiladalens LRF får 50% rabatt på klubbens egna en- och tvåstjärniga tävlingar, detta dras av automatiskt vid anmälan via TDB.

Som medlem får du använda våra banor gratis under Öppen bana och får reducerade priser vid Pay N Jump/Pay N Ride samt behöver ej betala anläggningsavgift vid träningar på Gromossen.

Hos Ingvalldstorp har alla våra medlemmar 15 % rabatt på häst- och ryttartillbehör, visa upp ditt medlemskort, medlemmar har även möjlighet att ansöka om att gå med i gruppen på Facebook *Ingvalldstorp Häst REA, då har man förtur på REA och annat som kan dyka upp.

Hos Stigtomta Kvarn i Nyköping har alla våra medlemmar 10% rabatt på sortimentet dock ej strö eller foder, visa upp ditt medlemskort.

Hos JL Horse Care erbjuds alla medlemmar 10% rabatt på behandlingar samt 10% vid uppstallning för REHAB eller pensionat, vid bokning ange att du är medlem och visa vid ankomst upp ditt medlemskort.

Slutligen får du tidningen Häst & Ryttare hemskickad. Tidningen skickas ut från Svenska ridsport förbundet i syfte att sprida kunskap och öka hästintresset.


Stort önskemål är att medlemmar som är med i Granngårdens kundklubb registrerar Kiladalens lantliga RF via kontaktuppgifter, förening.

Syfte är att vår förening får då avkastning till klubben på 2% vilket är superbra!!!

Så har du anmält dig eller inte, gör det NU -KLICKA PÅ BILDEN


Stort önskemål finns att medlemmar är funktionär vid klubbens anordnade aktiviteter/tävlingar under medlemsåret.


GDPR

Som medlem i våran förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi i föreningen ska kunna administrera vår verksamhet.


Medlemsförsäkring


Medlemsförsäkring


Som medlem i KLRF täcks du av följande försäkring:


Gäller vid olycksfall som drabbar den försäkrade deltagande i klubbens aktiviteter, samt vid deltagande, som olicensierad ryttare, i ridtävling i regi av annan klubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet, och under direkt färd till och från sådan verksamhet. Vidare gäller försäkringen vid deltagande i aktiviteter i regi av ridskola, som har avtal med den ridklubb den försäkrade är medlem i samt under direkt färd till och från.


Stadgar KLRF

Öppen bana


Under sommarhalvåret och så länge som vädret tillåter går det bra att bruka banan på Gromossen. Vanligtvis står en bana uppe på den stora delen och den mindre är fri från hindermaterial. Vissa dagar har det även stått dressyrstaket uppe. För mer aktuell information och bokning av bana kika in på Kilaladalens lantliga ryttarförening på facebook.

Vid frågor går det även bra att kontakta Kjell 070-3205024 eller Hannah 073-9603315.


För att det här konceptet ska fungera och ge alla samma trevliga upplevelse är det viktigt att följa vissa trivselregler.Regler för anläggning • Boka ALLTID banan via formuläret som finns på vår Facebook sida,

  (3) Kiladalens lantliga ryttarförening | https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wnsrjy3K4v6osJ1IE0ZbYkdBQ0i3uE59TOnmBdM6phk/edit | Facebook

 • Betalning för öppen bana sker via swish till 123 59 48 757
  Medlemmar betalar ingenting, övriga 100 kr.
 • Tag med eget vatten till din häst.
 • Skottkärra och grep finns utställt vid parkering och ridbana. Efter användning ska de placeras åter på dessa platser.
 • Plocka upp efter din häst/ponny/ hund. Gäller HELA området.
 • Kratta vid hinder om upprepade vägringar görs, det skapar hål och ojämnheter annars.
 • Hundar hålls alltid kopplade.
 • Har du möjlighet, sladda banan efter dig om det är sönderridet eller hårt underlag. Sladd finns stående utmed ridbanan du kommer till (gjutmatta med kedja att fästa om dragkroken).
 • Om något går sönder, ring till någon i styrelsen, tex Kjell Johansson 070-3205024.
 • Lämna ridanläggningen i samma skick som när du kom (såvida den var i gott skick annars ber vi er felanmäla till styrelsen).
 • Släng papper och skräp i anvisade soptunnor.
 • Alla bommar ska ligga i skållor och får EJ ligga på marken efter avslutat ridpass.
 • Vid planerad lektion på anläggningen finns lilla banan att använda (framridningsbanan).

Antidoping


KLRF är "vaccinerade mot doping" !!


Vi som idrottsförening är vaccinerade mot doping, genom Rikidrottsförbundets preventions -och åtgärdspaket.


Om du är intresserad av konceptetKLRFs antidoping ansvarig är Styrelsen.


Tar du själv dopingklassade läkemedel?

Det enklaste sättet att kolla upp om du själv använder dopingklassade läkemedel är genom att söka i den Röd-Gröna listan.


Dispens

Om du äter ett dopingklassad läkemedel och det inte finns några tillåtna alternativ kan du behöva söka dispens i Sverige beroende på vilken nivå du tävlar på. Ta reda på vad som gäller för just dig.